Skip to content

DINO STORIES

DINO STORIES

In januari is het Dino Maand bij Natuurmuseum E. Heimans. Je kunt de wisselexpositie Dino’s bezoeken en daarnaast zijn er diverse leuke activiteiten rondom het thema. Op zondag 21 januari vertelt dino-expert Erwin Kaspers over het leven van dinosauriërs.
Vanaf 13.30 uur gaat het over de dino’s die in Europa leefden. Wat waren hun namen, hun kenmerken en wat deden ze de hele dag? Vanaf 14.30 uur besteedt Erwin aandacht aan de eieren van dinosauriërs. Hoe groot waren ze? Hoe lang duurde het voor er een klein dinootje uit kwam? En wie broedde de eieren eigenlijk uit?
Genoeg interessante weetjes dus, voor jong én oud. Het is heel leuk om met het hele gezin naar het museum te komen, want je kunt heerlijk dwalen door de dino-wereld in ons museum en de verhalen van Erwin voegen daar heel veel interessants aan toe! En natuurlijk kun je ook al je vragen op hem afvuren.
Het Natuurmuseum is geopend vanaf 13.00 uur. Kinderen vanaf 3 jaar betalen € 4,00 entree. Volwassen begeleiders (maximaal 2) en Vrienden van het ZNMC mogen gratis naar binnen.